Verkoop

Kies een pakket en ik laat u geld besparen

Wie een woning wil verkopen, zoekt een makelaar die qua dienstverlening bij hem/haar past.
U streeft naar een snelle verkoop voor de beste prijs en conditie? Bij Mooij Huis Makelaardij bent u op het juiste adres. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft z’n eigen specifieke kenmerken en doelgroep. Ik adviseer u over de verkoopstrategie en bepaal samen met u een reële verkoopprijs. Ik heb maar één doel voor ogen: zo snel en zo goed mogelijk uw woning verkopen!

Pakketten

Bij Mooij Huis Makelaardij kunt u totaal uw eigen pakket samenstellen. En niet geheel onbelangrijk: geld besparen! U kunt bijvoorbeeld de tekst zelf schrijven (met natuurlijk mijn uitleg en voorbeelden) en zo €150,00 besparen op de courtage. U vindt een 360º foto overbodig? Dan halen we die toch uit het pakket en u hoeft er uiteraard ook niet voor te betalen. U betaalt dus echt alleen voor hetgeen u wenst.

Buiten kantooruren

Mooij Huis Makelaardij biedt u ruime mogelijkheden voor het bezichtigen van woningen of het voeren van een aan- en verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige aankoop of verkoop kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren en op zaterdag. Ik maak hier alle tijd voor. Goede kansen laten zich nu eenmaal niet beperken tot ouderwetse kantoortijden.

Aspirant kopers laat ik graag het huis voelen en beleven. Laat ze even rustig zitten op een tuinbank om van de tuin te genieten. Of op dat mooie plekje in de serre. Wijs ze op voorzieningen in de buurt. Ik denk graag met ze mee.

Optimale presentatie

Bij de verkoop van een woning is het zeer belangrijk dat de woning goed wordt gepresenteerd. Mooij Huis makelaardij besteedt hier veel aandacht aan. Daarom werk ik altijd met een professionele vastgoedfotograaf en een stylist. Om de eerste ‘click’ van potentiële kopers te bemachtigen moet uw woning eruit springen. De tips en tricks wil ik u graag nader toelichten.

Vervolg

Mijn dienstverlening eindigt natuurlijk niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. En mochten er na afloop toch nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard nog steeds bij mij terecht.

Nieuwsgierig wat voor pakket Mooij Huis Makelaardij voor u kan samenstellen? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak. Ik maak graag kennis met u en een afspraak is wat mij betreft zo geregeld!

Stel zelf uw pakket samen dat aan uw wensen voldoet en ik zal u persoonlijk begeleiden.

Neem contact op