Mijn favorieten

Over Mooij

Marlous Mooij, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn.

Marlous Mooij als dochter van een ‘ondernemer’ ben ik van jongs af aan opgegroeid met het zelfstandig ondernemerschap. Vanaf kleins af aan ben ik al verknocht aan het makelaarsvak. In de periode vanaf 2006 – 2014 heb ik als makelaar o.g. voor een bekend makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn gewerkt.

Met deze werkervaring en het gevoel van: ‘Makelaars, het kan ook anders’ ben ik in 2014 een zelfstandig makelaarskantoor gestart.

Mooij Huis Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor, dat zich graag onderscheidt in haar vakgebied. Een makelaar die meedenkt met uw situatie, wensen en mogelijkheden. Met elke klant stellen we een pakket samen naar zijn of haar wensen. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de overdracht bij de notaris zullen wij de zaken tot in de puntjes verzorgen. Resultaatgericht, gecombineerd met een betrokken, moderne maar vooral persoonlijke aanpak. U heeft altijd één contactpersoon die van alle zaken op de hoogte is en u zal begeleiden. Welk pakket u ook kiest, er staat bij ons maar één doel voor ogen, uw tevredenheid!

U maakt een afspraak en wij leggen onze werkwijze uitgebreid uit!

We doen het samen. 

Mooij Huis Makelaardij

Kantoor Vestiging Mooij Huis Makelaardij

Adresgegevens

Vijverstraat 15
2405 BW Alphen Aan Den Rijn
KvK nummer: 61555436
BTW nummer: NL001566048B32